FractiePlannen

1 van de 50

Mijn naam is Herbert Capelle, brand manager van Hengelo Bier, 3D fotograaf voor Google, docent digitale marketing en beeldend kunstenaar. Geboren en opgegroeid in Hengelo. Ook woonachtig geweest in Amsterdam en Londen.

Ik ben kandidaat op de lijst van ProHengelo omdat dit de enige partij in Hengelo is die zich oprecht inzet voor het leefklimaat van Hengelo, open en transparant is en een duidelijk lokaal belang dient. Daar waar de meeste andere partijen staan voor bestuurlijke zelfgenoegzaamheid, waar de burger van vervreemd raakt, timmert ProHengelo al jaren aan de weg als oppositiepartij met goede en praktische ideeën. Deze partij verdient ook jouw ondersteuning.

In Nederland gaan we een lastige periode tegemoet. De gemeentes moeten zelf maar gaan uitzoeken hoe de problemen van de burger opgelost gaan worden. Een belangrijk onderwerp is hoe de komende jaren de afbraak van zorg, zekerheid, cultuur zoveel mogelijk kan worden tegengegaan. We moeten armoede en verval bestrijden en mensen blijven ondersteunen die dat tijdelijk of permanent niet zelfstandig kunnen. De samenwerking tussen professionele hulpverleners en cliënten moet optimaal zijn.

Sport, activiteiten, kunst, cultuur, projectontwikkeling en erfgoed zijn onderwerpen die zich door slechte visie niet aan de tijd lijken aan te passen wat de gemeente betreft. Hierin moet verandering komen. Als er in de binnenstad minder winkels nodig zijn dan moeten er weer meer mensen gaan wonen en vooral jongeren. ProHengelo is een partij die praktisch denkt.

Stem daarom op woensdag 19 maart 2014 op ProHengelo

Herbert Capelle (kandidaat nr. 27)

Hartelijke groet,
Herbert Capelle.